Onze diensten

uitbouw
Aanbouw

Een aanbouw is een slimme manier om extra ruimte toe te voegen, of het nu gaat om een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een uitbreiding van je woonkamer.

Meer lezen
Badkamer renovatie
Badkamer renovatie
Badkamerrenovatie brengt verfrissing en functionaliteit naar je badkamer, met stijlvolle upgrades die zorgen voor comfort en ontspanning.
Meer lezen
Dakopbouw
Dakopbouw
Met een dakopbouw creëer je extra ruimte en waarde in je huis. Ontdek de mogelijkheden voor het uitbreiden van je leefruimte.
Meer lezen
Elektra werk
Elektra vormt het kloppende hart van moderne huishoudens en bedrijven, waarbij elektrische systemen stroom leveren voor verlichting en technologische behoeften.
Meer lezen
Gipsplaat
Gipsplaatwerk is een essentieel onderdeel van interieurafwerking, waarbij gipsplaten worden gebruikt om wanden en plafonds te construeren en te verfraaien.
Meer lezen
Isolatie
Isolatie
Isolatie is de sleutel tot energie-efficiëntie en comfort in woningen, doordat het warmteverlies beperkt en de temperatuur reguleert.
Meer lezen
Keuken renovatie
Geef je keuken een make-over met onze keukenrenovatie service. Wij transformeren je ruimte in een functionele en stijlvolle keuken die aan al je behoeften voldoet.
Meer lezen
Loodgieter
Loodgieters zijn belangrijk het onderhoud en reparatie van sanitair en leidingen, waardoor huizen en kantoren van schoon water en goede afvoer worden voorzien.
Meer lezen
Opbouw
Opbouw
Opbouw is het proces van het construeren van nieuwe structuren bovenop bestaande gebouwen, waardoor extra verdiepingen of ruimte worden gecreëerd.
Meer lezen
Renovatie woning
Renovatie is de sleutel tot het vernieuwen en verbeteren van je huis, waarbij oude elementen worden opgefrist en nieuwe functies worden toegevoegd.
Meer lezen
Schilderwerk
Geeft een frisse uitstraling aan elke ruimte en beschermt oppervlakken tegen slijtage. Met nieuwe kleuren en afwerkingen kan de stijl en sfeer van een ruimte transformeren.
Meer lezen
Stucwerk
Stucwerk is een veelzijdige afwerkingsmethode die gladde en duurzame oppervlakken creëert voor muren en plafonds.
Meer lezen
uitbouw
Uitbouw
Een uitbouw biedt de mogelijkheid om je woning te vergroten, waardoor je niet alleen meer leefruimte creëert, maar ook de waarde van je huis kunt verhogen.
Meer lezen
Vloerverwaming
Vloerverwarming biedt een efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling door de vloer, wat zorgt voor comfort en energiebesparing.
Meer lezen
Zonnepanelen plaatsen
Zonnepanelen plaatsen
Ga voor groen en bespaar op je energierekening door zonnepanelen te plaatsen. Ontdek de kracht van duurzame en milieuvriendelijkere energie.
Meer lezen