Keuken renovatie

Keuken renovatie

Het installeren van een nieuwe keuken is een complexe onderneming die nauwkeurige planning, professionele expertise en aandacht voor detail vereist. Bij Universal Bouw B.V. hebben we ruime ervaring in het realiseren van keukenprojecten en kunnen we u begeleiden door het hele proces. Hier is een overzicht van wat er komt kijken bij het plaatsen van een nieuwe keuken:

1. Ontwerp en Planning: het begint met een grondige planning en ontwerp. We werken samen met u om uw wensen en behoeften te begrijpen en een ontwerp te maken dat past bij uw stijl en functionaliteit.

2. Demontage van de Oude Keuken: als u al een keuken heeft, beginnen we met het verwijderen van de oude keukeninrichting, inclusief kasten, apparatuur en werkbladen.

3. Elektrische en Sanitaire Voorbereiding: we zorgen voor de nodige elektrische en sanitaire voorbereiding, zoals het verleggen van leidingen, stopcontacten en schakelaars om te voldoen aan het nieuwe ontwerp.

4. Vloer- en Muurvoorbereiding: indien nodig bereiden we de vloer en muren voor op de installatie van nieuwe vloerbedekking, tegels of verf.

5. Installatie van Nieuwe Kasten en Apparatuur: we plaatsen de nieuwe keukenkasten en apparatuur volgens het ontwerp en zorgen voor een nauwkeurige afstemming en waterpasinstallatie.

6. Werkbladen en Backsplash: het installeren van keukenwerkbladen en backsplash-materiaal is een cruciale stap voor functionaliteit en esthetiek.

7. Aansluiten van Elektriciteit en Sanitair: we sluiten alle elektrische apparatuur en sanitaire voorzieningen nauwkeurig aan om ervoor te zorgen dat alles veilig en correct werkt.

8. Afwerking en Detailwerk: we voeren de laatste afwerkingswerkzaamheden uit, zoals schilderen, het aanbrengen van afwerklagen en de installatie van hardware.

9. Schoonmaak en Oplevering: voordat we de nieuwe keuken

Onze gerealiseerde keuken renovaties

Gratis vrijblijvend advies aanvragen