Over ons

Ons team bestaat uit een divers gezelschap van specialisten, waaronder timmermannen, elektriciens, tegelzetters, dakdekkers, stukadoors en schilders, die allen uitblinken in hun vakgebied. Ons streven naar hoogwaardige kwaliteit en onze rijke ervaring zijn de kernwaarden die ons leiden.

 

Waarom Universal Bouw voor Uw Renovatie?

  • Ervaring en Expertise: met jarenlange ervaring in de bouwsector hebben we het vakmanschap en de expertise om uw renovatieproject tot een succes te maken.
  • Maatwerk: geen twee huizen zijn hetzelfde, en daarom bieden we op maat gemaakte renovatieplannen die aan uw specifieke behoeften voldoen.
  • Kwaliteit: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en zorgen voor gedetailleerde afwerkingen om duurzaamheid en esthetiek te garanderen.
  • Projectmanagement: Ons team beheert het gehele renovatieproces, van planning tot voltooiing, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.
Nazar

Nazarii Kadai

Nazarii Kadai is een zeer ervaren bouwkundig specialist met een levenslange toewijding aan verschillende soorten bouwwerkzaamheden. Met zijn uitgebreide kennis en expertise heeft hij zich bewezen als een betrouwbare en deskundige professional in de bouwsector. Zijn toewijding aan vakmanschap en kwaliteit is ongeëvenaard, en hij heeft talloze projecten met succes afgerond, variërend van nieuwbouw tot renovaties en alles daartussenin. Als u op zoek bent naar een bouwkundig expert die zowel technische vaardigheid als praktische ervaring combineert, dan is Nazarii Kadai de juiste keuze voor uw bouwproject. Met zijn passie voor zijn vak en zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige resultaten, kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is bij Nazarii Kadai.

Valentijn Borshchenko

Valentijn Borshchenko is een onmisbare kracht binnen ons bedrijf, wiens toewijding en inzet geen grenzen kennen. Hij gaat verder dan de norm om ervoor te zorgen dat het bedrijf soepel draait en de klanten tevreden zijn. Valentijn is niet alleen een toegewijde medewerker, maar ook een ware klantenservicekampioen.

Hij staat altijd paraat om de behoeften van onze klanten te vervullen, ongeacht de uitdagingen die zich voordoen. Zijn vermogen om te luisteren, begrijpen en snel oplossingen te bieden, maakt hem een uitzonderlijke troef voor ons team. Valentijn Borshchenko is iemand die altijd tijd maakt, of het nu gaat om een dringende klantenvraag of om zijn inzet voor het verbeteren van de interne bedrijfsprocessen.

Kortom, Valentijn Borshchenko is niet alleen een waardevolle teamspeler, maar ook een toonbeeld van klantgerichtheid en toewijding. Zijn bijdrage aan ons bedrijf en zijn inzet voor onze klanten zijn werkelijk bewonderenswaardig.

370x360 Valentijn