Badkamer renovatie

Badkamer renovatie realiseren

Bij een badkamerrenovatie raden wij altijd aan om langs te komen om de locatie goed te bekijken, dat is essentieel om een goede prijsanalyse te maken, maar ook te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook altijd een afspraak maken voor een gratis 3D ontwerp.

Bij een badkamerrenovatie komen de volgende werkzaamheden kijken:

 1. Verwijderen van bestaande tegels en vloerbedekking: Het verwijderen van de oude vloer- en wandbekleding om ruimte te maken voor nieuwe materialen.
 2. Slopen van oude sanitaire voorzieningen (toilet, bad, douche, wastafel): Het demonteren en verwijderen van de oude toilet, badkuip, douche en wastafel.
 3. Leidingwerk en afvoer: Aanpassingen aan het leidingwerk en de afvoer om deze aan te passen aan de nieuwe sanitaire voorzieningen.
 4. Hydroisolatie/ Kimband: Het aanbrengen van waterdichte membranen en afdichtingen om vochtproblemen te voorkomen.
 5. Elektrische werkzaamheden: Het uitvoeren van elektrische werkzaamheden, zoals het installeren van nieuwe verlichting, stopcontacten en schakelaars volgens de elektrische codes.
 6. Installeren van nieuwe sanitairvoorzieningen: Het plaatsen van nieuwe toiletten, badkuipen, douches en wastafels.
 7. Plaatsen van nieuwe wand- en vloertegels: Het installeren van nieuwe tegels op de vloeren en muren van de badkamer.
 8. Monteren van douchecabines of badkuipen: Het in elkaar zetten en installeren van douchecabines of badkuipen.
 9. Installatie van nieuwe kranen en armaturen: Het plaatsen van nieuwe kranen, douchekoppen en andere armaturen.
 10. Elektrische werkzaamheden, zoals verlichting en stopcontacten: Verdere elektrische werkzaamheden, zoals het monteren van verlichtingsarmaturen en stopcontacten.
 11. Stucwerk en schilderwerk van muren en plafonds: Het aanbrengen van stucwerk en het schilderen van de muren en plafonds.
 12. Plaatsing van opbergmeubels en spiegels: Het monteren van opbergmeubels, spiegels en andere accessoires.
 13. Eventuele aanpassingen aan de waterleiding en riolering: Indien nodig, het aanpassen of vernieuwen van de waterleidingen en riolering.

Houd er rekening mee dat de uiteindelijke badkamer renovatie kosten van deze werkzaamheden afhankelijk zijn van factoren zoals de omvang van de badkamer, het materiaalgebruik en de arbeidskosten. Het is raadzaam om contact op te nemen voor een offerte met specifieke prijzen voor uw project.

Onze gerealiseerde badkamer renovaties

Gratis adviesgesprek aanvragen