Schilderwerk

Schilderwerk woning

Het schilderproces bij Universal Bouw B.V. verloopt zorgvuldig en professioneel, waarbij we streven naar hoogwaardige resultaten. Hier is een overzicht van het volledige proces:

  1. Voorbereiding: ons team begint met een grondige inspectie van de te schilderen oppervlakken om eventuele beschadigingen of onregelmatigheden te identificeren.
    We verwijderen indien nodig oud schilderwerk en schuren de ondergrond om een glad en schoon oppervlak te creëren.
  2. Reparatie en Priming: eventuele schade of scheuren worden gerepareerd en geëgaliseerd. We brengen een primer aan om de hechting van de verflaag te verbeteren en de duurzaamheid te verzekeren.
  3. Schilderen: onze ervaren schilders kiezen hoogwaardige verfproducten die passen bij uw specifieke project, of het nu binnen- of buitenschilderwerk betreft. We brengen de verf gelijkmatig en precies aan voor een strakke afwerking.
  4. Kwaliteitscontrole: na het schilderen voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat alles er perfect uitziet en dat er geen fouten of oneffenheden zijn.
  5. Afwerking: we zorgen voor een nette en opgeruimde afwerking, waarbij alle schildermaterialen worden opgeruimd.
  6. Oplevering: we bespreken het resultaat met u om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het schilderwerk.
  7. Nazorg: mocht er na de oplevering nog vragen of zorgen zijn, dan staan we altijd klaar om deze aan te pakken en eventuele garantieaanspraken te behandelen.

Onze gerealiseerde schilderwerkzaamheden

Gratis vrijblijvend advies aanvragen