Volledige woning renovatie

We zijn trots om onze recent voltooide project van een volledige woningrenovatie met u te delen. Van een verouderde, gedateerde woning tot een modern en functioneel thuis, we hebben elke stap van deze transformatie met zorg en toewijding aangepakt.

Onze aanpak begon met een grondige analyse van de bestaande woning en de wensen van de bewoners. Samen met ons team van ervaren architecten, ontwerpers en vakmensen hebben we een gedetailleerd plan opgesteld om de visie van onze klanten tot leven te brengen. Van het creëren van ruimtelijkheid door het toevoegen van een uitbouw tot het upgraden van keuken, sanitair- en andere systemen, elk aspect van de renovatie werd zorgvuldig overwogen.

Tijdens de uitvoering van het project hebben we gestreefd naar een hoog niveau van vakmanschap en kwaliteit. Ons team heeft nauw samengewerkt met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun behoeften en verwachtingen werden vervuld, terwijl we ook flexibel waren om eventuele wijzigingen of aanpassingen tijdens het project door te voeren.

Het resultaat is een prachtig gerenoveerd huis dat niet alleen voldoet aan de esthetische normen van modern design, maar ook aan de functionele eisen van een hedendaagse levensstijl. Van de strakke lijnen van de nieuwe keuken tot de luxe afwerkingen van de badkamers, elk detail is zorgvuldig gekozen om een gevoel van comfort en verfijning te creëren.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
Read more

Badkamer renovatie Ouderkerk aan de Amstel

 

 

Universal Bouw B.V heeft een verbluffende badkamer gerealiseerd, waarbij elk detail met zorg en aandacht voor design is behandeld. Het pronkstuk van deze badkamer is de led-verlichting in de nis, die een subtiele en sfeervolle ambiance creëert. De nis zelf is verfraaid met prachtige tegeldetails die de ruimte een luxueuze uitstraling verlenen. Het volledige ontwerp van de badkamer is doordacht en kenmerkt zich door een moderne en elegante vormgeving, waardoor deze badkamer een ware blikvanger in huis is. Dit project is een toonbeeld van vakmanschap en een toewijding aan esthetiek door Universal Bouw B.V.

Bovendien heeft Universal Bouw B.V. het plafond van deze badkamer schitterend afgewerkt met led-verlichting en spotjes. Dit doordachte lichtontwerp voegt niet alleen een extra laag van elegantie toe aan de ruimte, maar zorgt ook voor een perfecte lichtbalans in de badkamer. De combinatie van led-verlichting in de nis en de spotjes in het plafond creëert een betoverende atmosfeer, waardoor de badkamer transformeert tot een ware oase van ontspanning. Dit alles onderstreept de inzet van Universal Bouw B.V. voor zowel functionaliteit als esthetiek in al hun projecten.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
Read more
Aanbouw

Project in Haarlem

In deze projectuitvoering hebben wij met zorg een aanbouw en een dakopbouw gerealiseerd. Daarnaast hebben we een draagbalk geïnstalleerd om de uitbouw te ondersteunen en een grondige binnenrenovatie uitgevoerd. Het gehele project is met toewijding en expertise door ons team van Universal Bouw BV uitgevoerd, zonder tussenkomst van derde partijen. Wij beschikken over alle gedetailleerde specificaties van dit project binnen ons bedrijf.

#gallery-3 { margin: auto; } #gallery-3 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-3 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-3 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
Read more